ИЗРАБОТКА НА УЕБСАЙТ

Изработка на уебсайт – изграждане на уебсайт и онлайн магазин

Предлагаме не просто уеб сайтове, а ефективни и креативни решения! Целта ни е отвъд впечaтляващият дизайн и привличането на посетители! Уеб сайтът е Вашата визитка в Интернет пространството, запознайте аудиторията с бизнеса си и повишете шансовете си за успех с помощта на нашите маркетингови стратегии!

Изработка На Уеб Сайт

Изработката на сайт от САЙТ ДИЗАЙН ЕООД включва поставяне на бизнес цели, анализиране на конкуренцията и съставяне на план за последващото привличане на клиенти.

За изработката на ефективен бизнес уеб сайт са необходими опит, умения, познаване на онлайн средата, поведението на отделните потребители както и внимание към детайлите.

Ние от САЙТ ДИЗАЙН ЕООД изработваме сайтове с:

  • Предварително изградена стратегия;
  • Уникален дизайн;
  • Mobile First технология, гарантираща функционална мобилна версия;
  • SEO оптимизация, която осигурява водещи позиции в Google;
  • Изключителна бързина – 0.5 – 0.7 секунди скорост на първоначално зареждане;
  • Лесен административен панел – лесни за управление;
  • Защита от хакерски атаки и сигурност на личните данни на потребителите;
  • Лесна поддръжка;
  • Възможност за надграждане;

Нашият екип от професионалисти ще се погрижи за създаването на уеб сайт за Вашият бизнес, който да ще бъде ефективен, функционален и продаващ.

Проучване

Преди да започнем работа по сайта е необходимо да се запознаем с Вашият бизнес или Вашата бизнес идея. Следващата стъпка е предоставянето на информацията от Ваша страна относно Вашия отрасъл на нашите SEO специалисти, чиято задача е да анализират пазара в конкретната сфера като проучат внимателно конкуренцията, както и да открият най-добрите стратегии, необходими за лесното и бързото достигане до Вашите крайни клиенти. Въз основа на анализа върху горепосочената информация, ние ще създадем стратегия и план за действие.

Реализация

Необходимо е да изберем домейн (име) на Вашият сайт и да го закупим за определен период от време. Също така е необходимо да изберем и подходящ хостинг план, спрямо Вашите нужди. В случай, че не знаете как да се казва Вашият сайт, ние можем да Ви помогнем и с това, като съобразим името с Вашите цели и Вашата бизнес идея.

Уеб дизайн

Нашите дизайнери изработват уникален уеб дизайн на Photoshop. Качваме го в специална програма, в която можеш да видиш как изглежда. Ако има нужда от промени – ги правим, докато дизайна не бъде одобрен.

Програмиране

Нашите дизайнери ще изработят уникален уеб дизайн (темплейт), базиран на Photoshop, който ще бъде качен в специална програма, в която можете да разгледате как би изглеждал Вашият сайт. В случай, че желаете да променим нещо по дизайна, което не Ви допада, ще го коригираме, докато дизайна не бъде одобрен от Ваша страна. Нашите програмисти ще кодират индивидуалният дизайн на бъдещия Ви уеб сайт. След като достигнем до завършен вид на уеб сайта, следва да изберем правилните снимки и да вмъкнем точното съдържание. За тази цел отговарят нашите талантливи copywriter (текстописци), които ще се погрижат да създадат правилно и уникално съдържание за всяка страница от изработения уеб сайт. През всички тези процеси ще поддържаме контакт с Вас, за да сте в течение какво точно се случва с проекта и как върви работата към текущия момент.

Защо е важно да разполагате със сайт за Вашият бизнес?

В днешно време всичко се случва онлайн, дигитален свят е развит до такава степен, че притежаването на уеб сайт се е превърнало в повече от необходимост не само за търговците, но и за хората, предлагащи услуги.

Всички потребители са в интернет, дори и най-възрастните.

Ако имате бизнес, но все още нямате сайт – съществуват многобройни възможности, които реално изпускате.

Вероятно се чудите и се питате „Защо ми е необходим сайт, какво ще правя с него и как ще го използвам?“

С изработката на Вашият уеб сайт се заемаме изцяло ние. От Ваша страна остава да  развивате своя бизнес, а в случай, че нямате време или необходимите знания – ние сме насреща и с удоволствие ще се погрижим за развитието на Вашият готов уеб сайт.

Можете да използвате сайта си за редица неща като продажби, маркетингови стратегии, качествена реклама, привличане на трафик, който се равнява на повече клиенти, по-добро представяне на бизнеса Ви и защо хората да изберат точно Вас, както и още много други положителни страни, от които можете да извлечете само ползи.

Накратко и за да добиете по-детайлна представа защо сайтът е важен за Вашият бизнес ние сме Ви подготвили няколко причини, а именно:

Достъпност

Едно от най-големите предимства за всеки бизнес е той да бъде достъпен 24 часа, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Като пример ще Ви дадем следния бизнес модел – бизнес с магазини, само, че Вие ще бъдете в ролята на купувача. Живеете надалеч, влагате разходи, за да стигнете до конкретния магазин поради планирана покупка, забавяте се поради непредвидени обстоятелства като трафик, лошо време или друга причина и когато най-после пристигнете виждате, че магазина е затворен.

Всеки от нас е попадал в подобно ситуация и знае колко безпомощно е чувството след това. Следващият път, когато му се наложи покупка просто ще избере по-близкия магазин, нали? Именно от това страда Вашия бизнес без сайт – загуба на потенциални клиенти, поради нещо естествено, като работното време. А разходите за да направите физически магазин например денонощен са меко казано непосилни за по-голямата част от населението.

При уеб сайтовете нещата стоят по съвсем различен начин – те работят денонощно и това позволява на клиентите да имат достъп, без значение дали от офиса, дивана вкъщи или от кафето с предлаганите от Вашият сайт стоки или услуги клиентите могат да купуват онлайн, без да е необходимо да пътуват. Това, от своя страна улеснява тях, а от друга носи реални приходи и развитие за Вашият бизнес.

Удобство

Кое е по-удобно за теб – да шофираш в трафика навън в търсене на магазини или просто да отвориш даден бизнес уеб сайт от твоя компютър или смартфон и да си пазариш това което ти трябва?

Отговорът тук е очевиден. Да не говорим, че в днешното забързано ежедневие всеки човек разполага с доста ограничено време и огромен процент от твоите клиенти биха предпочели да се запознаят с бизнеса ти онлайн за няколко минути, отколкото да изминат път, докато стигнат до теб.

Трябва да знаеш, че всеки бизнесмен осъзнава именно тази привилегия на уеб сайтовете и се възползва от това. Крайно време е и ти да го направиш.

Рентабилност

Знаете колко ще Ви струва направата на уеб сайт винаги. Това не е като да си купите помещение на отсрещната улица и да се налага да се примирите с обичайните непредвидени разходи, (а такива винаги възникват) като сметката за ток, защото някой служител е оставил светнато осветлението, наемането на допълнителен персонал, възникването на щети, кражба и т.н.

Стратегически добре разработеният уеб сайт ще Ви осигури водещо онлайн присъствие за Вашият бизнес. Разходите са ясни още в началото, а инвестицията гарантирано ще Ви донесе възвръщаемост. Не е необходимо да се притеснявате и от непредвидени щети като кражба или хакерска атака, защото ние от САЙТ ДИЗАЙН ЕООД използваме само най-иновативните защити и системи за сигурност, които защитават Вас, Вашият бизнес и неприкосновеността на Вашите клиенти.

Продажби

Вероятно знаете, че ако разполагате с нисък процент продажби и високи разходи бизнеса Ви е обречен. Това може да се промени, ако разполагате с уеб сайт.

Уеб сайтът ще продава денонощно без ограничения. Вашият бизнес ще бъде видим за всички, следователно ще печелите значително повече клиенти.

С други думи колкото повече са клиентите, толкова повече ще бъдат и продажбите, както и приходите за Вашият бизнес.

Маркетинг

Винаги може да комбинирате изработката на уеб сайт за Вашият бизнес с ефективна маркетингова стратегия, която ще Ви позволи да търгувате успешно в интернет.

Ние можем да Ви помогнем с всичко това, благодарение на нашия екип от професионалисти. Свържи се с нас за да изберем най-правилния подход, спрямо Вашият бизнес.

Обобщение за изработката на сайт:

Както виждате изработката на уеб сайт за Вашият е една успешна инвестиция, която е способна да Ви донесе неочаквано добри резултати.

Ако желаете Вашия бизнес да се развие и да стане популярен и забележим, уеб сайтът е този, който ще Ви помогне.

Освен всичко останало, уеб сайта ще установи доверие сред Вашите клиенти, редовни и потенциални, защото самият факт, че бизнеса Ви разполага с уеб сайт го прави известен, надежден и професионален.

Всички тези ползи, само поради причината, че бизнеса Ви може да бъде открит и е онлайн.

Не губете повече време – потърсете ни още сега и оставете всичко в наши ръце, ние знаем как да накараме бизнеса Ви да работи за Вас!

САЙТ ДИЗАЙН ЕООД е иновативна и бързо развиваща се агенция, предлагаща цялостни решения за бизнеса.

ВРЪЗКИ

АБОНИРАЙТЕ СЕ

Получавайте най-новите ни предложения

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Copyright © 2024 |  saitdizain.com | Всички права запазени.