УЕБ САЙТ - ВАШАТА ИДЕНТИЧНОСТ

Притежавате бизнес, но не печелите достатъчно? Имате идея за онлайн бизнес, но не знаете как да я реализирате? Искате собствен уеб сайт, но програмирането не е Вашата сила?
Оставете всичко това на нас!
НИЕ ИЗРАБОТВАМЕ САЙТ, А ВИЕ СЕ ФОКУСИРАТЕ ВЪРХУ БИЗНЕСА СИ
Израбоката на уеб сайт гарантирано води до реални резултати, които изискват определено време и средства за реализиране. Наличието на уеб сайт е само първата стъпка към успеха!
Уеб сайта трябва да бъде професионален, привлекателен и лесен за употреба. Но най-важното е, че трябва да работи. Нашият екип от професионалисти предоставя уеб услуги и разработка на фирми от всякакъв мащаб.
Ние от Сайт Дизайн се фокусираме не само върху осигуряването на красив дизайн, но и върху оформленията, които дават на клиентите Ви информацията, която търсят – това е изключително важно, защото нямате друг шанс за първо впечатление за вашата организация или бизнес услугите, които предоставяте, или за блога, който току-що сте публикували.

Получи оферта! КОНСУЛТАЦИЯ
//saitdizain.com/wp-content/uploads/2018/03/izrabotka-na-sait.jpg

Проучване и анализ

Проучване и анализ

Преди да започнем работа по сайта е необходимо да попълните краткия въпросник, който е част от процеса и включва информация за връзка с Вас и въпроси, свързани с Вашия бизнес или организация, както и сайтовете, които харесвате, които имате, или тези, които се доближават до Вашата визия. След това нашият екип внимателно проучваме и анализираме пазара, конкуренцията и потребителите във сферата на Вашия бизнес като насрочваме първоначален разговор, за да можем да поговорим за всичко, което сте ни изпратили.

Дизайн

Дизайн

Използвайки информацията, която сте предоставили по време на нашето проучване, нашият екип ще работи по създаването на персонализиран дизайн за Вас, спрямо Вашите изисквания. Ще получите ръководство за стила на цветовете, типографията и отзивчивостта на устройството, както и първоначалната концепция на началната страница за преглед и вход. Това е сътрудничество, така че искаме да чуем какво мислите и да имате обратна връзка и информация по време на целия процес.

Изработка

Изработка

След като сте одобрили вече своя дизайн, е време да се изгради! Ще вземем завършената ви концепция и ще я превърнем в работещ уеб сайт. След като приключим, ще Ви предоставим частен URL адрес за визуализиране и тестване на новия Ви сайт. Това ви дава възможност да го тествате на всичките си устройства, да проверите дали всички връзки и бутони работят, и да се уверите, че Ви харесват изображенията и оформлението на съдържанието.

Съдържание

Съдържание

Уеб сайтът не е завършен, докато не се запълни всяка страница със съдържание. Съдържанието е от решаващо значение за всеки уеб сайт. Ще вземем съдържанието Ви и ще го изложим на всяка страница, така че да изглежда страхотно и да се чете лесно. Дизайнът и избора на правилните снимки, писането на нужното съдържание са изключително важни за изграждането на Вашият бъдещ уеб сайт. По време на този процес ние ще сме в постоянен контакт с Вас, за да Ви държим в течение с всичко свързано около създаването му.

Стартиране

Стартиране

Това означава, че сайта е тестван, одобрен и готов да бъде показан в интернет пространството. Ние ще извършим цялата техническа работа в този процес - да я заредим на Вашия сървър, да го направим жив, както и да наложим отстраняване на грешки, в случай че има такива.

Обучение и поддръжка

Обучение и поддръжка

Вашият уебсайт е стартиран, но това е само началото! Ние ще Ви изпратим покана за обучение, за да Ви запознаем с това как да управлявате Вашият уеб сайта, както и как да отговаряте на всички Ваши запитвания. Ще обсъдим и опциите за поддръжка с Вас. Не забравяйте, че Вашият сайт ще се нуждае от редовни грижи, за да е актуален и ефективен.