ОНЛАЙН МАГАЗИН – УЕБ САЙТ, С КОЙТО ПЕЧЕЛИТЕ ПАРИ, ДОРИ КОГАТО СПИТЕ!

Електронната търговия е все по-популярно понятие през последните няколко години в България. Онлайн магазините или така наречените електронни магазини представляват бизнес уеб сайтове, геренериращи приходи онлайн. С онлайн магазина – Вие печелите пари по всяко време на денонощието, защото нямате ограничение като работно време. На практика достигате до хиляди клиенти от цял свят за секунди и по всяко време на денонощието.

//saitdizain.com/wp-content/uploads/2018/03/onlain-magazin.jpg
ОНЛАЙН МАГАЗИН – РЕШЕНИЕТО, КОЕТО ЩЕ УВЕЛИЧИ ПРОДАЖБИТЕ ТИ

Ние от Сайт Дизайн знаем как да накараме Вашият сайт да работи за Вас. Създаваме успешни онлайн магазини, както за големи, така и за малки предприятия, предлагащи стоки и услуги.
Вашият успех е наш приоритет!

В днешно време технологиите, от които сме обградени улесняват все повече живота ни.

Можете да получите стока или услуга – само с 1 клик, още на същия ден! 

ПРОУЧВАНЕ И АНАЛИЗ

Първата стъпка в изработката на онлайн магазина, е да проучим конкуренцията във Вашата сфера на дейност. Запознавайки се с аудиторията, изграждаме успешен маркетингов план, с които ще увеличите продажбите и печалбата си, независимо от обстоятелствата.

ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИНА

Ние познаваме нуждите на своите клиенти и отлично знаем какво точно да им предложим. Електронните магазини, които изработваме се базират най-често на готови  платформи за онлайн търговия - WordPress с Woocommerce, OpenCart и Shopify. Изборът на тези платформи за управление на съдържанието съвсем не е случаен. Електронният магазин освен работещ и красив, трябва да бъде и бърз, надежден и удобен за посетителите!

ПОДДРЪЖКА:

Важно е да знаете, че след като получите Вашият готов продукт - електронен магазин, задължително трябва да го поддържате! Всичко това е необходимо, за да бъдете конкурентни на пазара и да привличате все-повече клиенти, генерирайки все повече продажби.
Задължителната SEO оптимизация и реклама ще Ви осигурят възможността Вашият сайт да се класира на водещи позиции в мрежата за търсене на Google. Съветваме Ви ежемесечно да отделяте определен бюджет за реклама в Google – AdWords или в социалните мрежи – Facebook и Instagram. Препоръчваме Ви да използвате колкото можете повече методи за популяризиране на Вашия уеб сайт, за да може да бъде все по-ефективен.

За да добиете по-добра представа, Ви препоръчваме да прочетете тази статия: